Dette spillet må du bare prøve!

Cult of the lamb er et nytt spill der du må lage en sekt, kjempe mot monstre og ofre dine bestevenner.

TEKST: Imre og Odin

Spillanmeldelse: Cult of the lamb

Spillet går ut på at du spiller som et lite søtt lam med djevelske krefter. Du skal lage deg en sekt og  lage en landsby til sekten din. Du kan lage mat til følgerne dine, få dem til å sove, få dem til å arbeide, få dem til å be og få dem til å gjøre masse mer. Du er nødt til å få sekten din til å tro på deg hele tiden. Det er mange måter å gjøre det på men her er de beste:

Du kan holde seremonier og ritualer for sekten din. Det er mange forskjellige ritualer du kan holde. Du kan ofre en følger, vekke følgere fra døden, ha begravelser, gifte deg med en følger, hjernevaske dem med dop, få dem til å arbeide, få i gang en slåsskamp og du kan til og med ha en ritual hvor alle følgerene gir deg gull.

Følgerene dine kan bli gamle og dø. Derfor er det lurt å grave hull for å forberede dem til begravelser. En følger kan også begynne å ikke tro på sekten og spre dårlige rykter om deg. Du kan selvfølgelig sende dem i fengsel sånn at de kan tenke over hva de har gjort, eller du kan selvfølgelig myrde dem på den mest brutale måten mulig. 

I tillegg til å lage en sekt kan du også gå ut på oppdrag for å drepe “The four bishops”. Du ser karakteren din ovenfra i hele spillet. Selve slåssingen foregår med øks eller sverd eller en rekke andre våpen, men du kan også få såkalte “curses” som er magiske angrep. I skogen kan du møte Clauneck, og han gir deg tarot cards som gjør deg sterkere. I skogen kan du finne ressurser som Tre, stein, gull, bein og masse mer du trenger for og bygge opp sekten din. 

  

Historien i spillet er at på starten blir du ofret av skurker, men i stedet for å bli sendt til døden så blir du sendt til en gud fanget i kjettinger kalt “The one who waits”. Den gir deg demoniske krefter for at du skal lage en sekt i dens navn og drepe fire monster-søsken som er ansvarlige for å ha fanget den i kjettinger.

Spillet har ganske bra grafikk og gir en veldig kul stemning fordi alt ser tegnet ut. Spillet er tredimensjonalt som betyr at du kan går rundt hvor du vil. Det er så mye forskjellig å gjøre i spillet og du kan spille det lenge uten å gå lei. Dette er et av få spill som jeg har lyst til å gi en solid terningkast seks. 

Aldersgrensen på dette spillet er 12+ men har vært 16+ før. Dette skjønner jeg fordi spillet er voldelig, det er veldig satanistisk og det inneholder gambling.

© Copyright 2018 SIKT på Åsheim
Levert av Rena Media DA