Minecraft tips som du sikkert ikke visste! (1.19)

SIKTs beste tips til en bedre spillopplevelse får du her! 

TEKST: Axel, Daniel, Hy Ba

1. Den beste måten for å finne diamanter er under vann, fordi flere diamanter er mer utsatt i åpent områder. Og i store dype huler. 

 

2. Du trenger ikke å crafte kompass eller klokke for å bruke den, du kan se hvilket tid/retning du er av å åpne crafting table og trykk på oppskriften så kan du se det.

3. Hvis man graver som man ofte gjør burde man aldri grave rett ned, siden det er stor sjanse for å dø ved å dette ned huler eller dette i lava. Dette er egentlig noe de aller fleste vet fra før av.

4. Hvis du spiser rå kylling mens du kryper, er det mindre sjanse at du blir forgiftet

5. Smelt ting med en lava bøtte. Det er mye mer effektivt enn kull. La oss sammenligne en blokk av kull mot en lava bøtte. Et BLOKK av kull kan smelte 80 ting, og en lava bøtte kan smelte 100 ting. Det er også enklere å finne en lava basseng enn 10 kull.

6. Mushroom Island er den beste landskapet i Minecraft. Det finnes Mooshroom kuer der, du kan melke dem uendelige ganger, så du kommer aldri til å være tom for mat. Det er også ingen monstre som spawner, så du trenger ikke å være redd for creepers, zombier, skjeletter, osv….

7. Hvis du har en gresskar på hodet ditt, så kommer ikke endermans til å se deg, så de kan ikke angripe deg.

8. Bruk en katt til å skremme vekk creepers.

9. Hvis du skal mine under vann kan du bruke fakler, dører eller gjerder til å lage en luftboble slik at du kan puste uendelig lenge under vann (hvis du bruker fakler må du spamme).  Det disse tingene gjør, er at de lager et lite luftrom rundt de slik at du kan puste. 

© Copyright 2018 SIKT på Åsheim
Levert av Rena Media DA