Will Smith smacka Chris Rock

Skuespiller Will Smith ble så provosert at han slo til komiker Chris Rock på scena under årets Oscar-utdeling.

TEKST: Linus, Sepehr og Chris

Årets Oscar-utdeling i Hollywood var fylt med prisdryss og humor, men også av aggresjon. Den viktigste hendelsen under utdelingen var nemlig dramatisk. Det var Will Smith som “slappet” komikeren Chris Rock i ansiktet.

Will Smith har også hatt en serie med hendelser som har skjedd de siste årene. Kona hans, Jada Pinkett, har ifølge rykter vært utro mot Smith gjennom årene. 

Smith gikk opp på scenen og slo til Rock etter at Roch hadde dratt en vits om kona Pinketts hårsykdom.

Det er vanskelig for oss å drøfte noe vi ikke har opplevd selv, men vi kan spekulere. Det er selvfølgelig vanskelig å tyde Will Smith, men det virker jo som han faktisk er med på vitsen. Det virker jo som han ler sammen med Chris. Jada Pinkett derimot ser ikke ut til å leke spøken. Hun himler med øynene og hun har et strengt blikk vendt mot Will. Det virker som at Smith gjorde det han gjorde for å tilfredsstille Pinkett. Smith har også tidligere laget flere slike “bald” jokes tidligere i sin karriere, og derfor virker det som om Smith bare ikke er i det riktige humøret akkurat da det skjer. 

Når Smith hadde satt seg, ropte han ut “Keep my wife’s name out of your f**king mouth”.

Det beste med hendelsen er Rock’s håndtering av slaget. Han tok det med en slik klype salt. Han sa dette en kort stund etter slaget: “This gotta be the best night in the history of the Oscars”.

© Copyright 2018 SIKT på Åsheim
Levert av Rena Media DA