Serier du MÅ se

Vi alle har hatt de stundene på kveldene eller i helga, der vi har nesten ingenting å gjøre og prøver å finne en måte å drepe tiden på. Vel, ikke bekymre deg! Her har vi de beste seriene og filmene du kan kose deg med.

TEKST: Sepehr og Mathias

Sex Education (drama)

Hvis du er en ungdom og leter etter noe du kan relatere til, er “Sex Education” det du leter etter. Noe som får denne serien til å stå ut, er at serien inneholder ikke bare sex eller ukjente ting for ungdommer, men i stedet prøver å inneholde en humoristisk og interessant plot som man selv kan finne seg selv. Det er nesten som en pakke av alt, både humor, tragedier og drama.

Happy (krim/etterforsking)

Noe som for denne serien til å skille seg ut, er en barnslig humor som ungdommer også kan finne underholdene. Ikke den typen for å få deg til å le, men noe som setter “mooden” riktig. Denne serien er riktig nok ekstremt voldelig og inneholder mye kreativitet.

Lupin (mysterie)

Denne er for dere Netflix-elskere. Lupin er en mystisk thriller som griper deg med en gang. Den har eksemplarisk skuespill og inneholder veldig god kinematografi. Musikken til denne serien hjelper også med å pakke opp følelsen du får fra å se på serien. Et veldig godt valg for krim i hverdagen. 

Better Call Saul (krim/komedie/drama)

Better Call Saul er etter min mening den beste serien i TV-historien. Alt innenfor denne serien passer perfekt med hverandre; når den blir uinteressant, klipper den til en annen scene for å fange oppmerksomheten din, når den blir ekstremt interessant gir den deg en cliffhanger som nesten tvinger deg til å se den neste episoden. For å inkludere inneholder denne serien mange forskjellige scener uten å miste din oppmerksomhet. Både komedie, tragedier, krim og så videre – alt du kan tenke deg. Sesong 6 kommer ut i april 18. Kos deg!

Breaking Bad (krim/drama)

Denne er kjent som den beste serien i TVens historie, og du kan se den på Netflix. Dette er en serie som du kan forstå lett, og den er er samtidig kreativ, fordi den bygger på en interessant historie som ikke er noe du har sett før. Denne serien er eksemplarisk, bokstavelig talt, nesten alle jeg kjenner som har sett Breaking Bad bruker den som et eksempel for en god historie og serie. Alt faller på plass i denne serien, kinematografien, musikken, introen osv, faller på plass som et puslespill. Den griper deg inn som en krok i nesten hver episode. 

Narcos (krim)

Har du noen gang lurt på hva som foregår i bakgrunnen for kokain? Hvor er det fra? Hvem kommer det fra? Hvordan er livet i den ulovlige bransjen? Narcos er en serie på Netflix som bruker et perspektiv fra to amerikanske detektiver for å ta knekken på kokainindustrien i Sør-Amerika. Serien er helt ok korrekt – det er som (nesten) alltid tatt litt friheter – men poenget kommer frem på en god måte.

© Copyright 2018 SIKT på Åsheim
Levert av Rena Media DA