Spill du bør teste ut: Watch Dogs 2

SIKTs spillanmelder Kevin anbefaler Watch Dogs 2.

TEKST: Kevin FOTO: https://www.flickr.com/photos/jaysta/30866157030/
Spill: Watch Dogs 2
Pris: 119,80 kroner
PEGI: 18 år

Watch Dogs 2 har aldersgrense på 18 år, og sånn sett passer dette tipset dårlig i en skoleavis. Samtidig vet vi jo at mange elever på Åsheim spiller GTA og andre spill med PEGI 18. I tillegg er ikke skoleavisa bare for elever, men også for foreldre og lærere. Derfor omtaler vi spillet likevel.

Watch Dogs 2 er et lignende spill som Grand Theft Auto V (GTA V). Forskjellen er at Watch Dogs 2 er et spill som handler om hacking. Man laster ikke ned ekte hacks, men du er en hacker i spillet. I tillegg er handlingen lagt til San Fransisco, ikke Los Angeles. 

Du kan oppgradere hackeskillsene dine sånn at du kan hacke pengene til folk, biler, helikopter og mange andre ting. Det finnes også restauranter, barer og andre butikker. Barene passer nok best for voksne, for det er mange strippere og lettkledde damer der. Dette er en av grunnene til at det er 18+-anbefaling på spillet.

Det er mange oppdrag du må gjøre for å få masse penger. Du er i en hackeklubb med Wrench og Josh. Litt senere i mainstoryen så er det en til dude som blir med i hackeklubben deres. Han heter Raymond Kenney, men blir kalt Ray/T-Bone.

Spillet kan også, som GTA, være ganske voldelig. Du kan være litt slem mot folkene på gata, for eksempel ved slå dem ned, kjøre på dem eller skyte dem. Hvis de ringer politiet, kan du ta telefonen deres og pælme den i bakken. Men du må ikke gjøre alt dette for å bli en vellykket hacker.

Storyen i Watch Dogs 2 er veldig spennende, men den vil jeg ikke spoile. Hvis du er over 18 år eller pleier å spille voksenspill, anbefaler jeg deg å prøve det.

 

© Copyright 2018 SIKT på Åsheim
Levert av Rena Media DA