Inviterer til livsgledetreff for eldre

Onsdag 5. mai byr valgfaget innsats for andre på underholdning, kaffe, kaker, bingo med premier - og solid smittevern på Åsheim ungdomsskole.

TEKST: Shadi

Livsgledetreffet er et arrangement for eldre folk der det vil bli masse kos og glede. Det vil skje på Åsheim ungdomsskole allerede neste uke, onsdag 5. mai fra klokken 14.00 til 15.30. 

På treffet vil de eldre gjestene få kose seg med kaffe, kake og hyggelig prat. De vil også delta i konkurranser som for eksempel bingo med fine premier. Som om ikke det var nok, vil noen elever fra valgfaget produksjon for scene i tillegg underholde med innslag fra Grease-musikalen.

Det elevene vil oppnå er å gi de eldre en fin opplevelse i koronatida, som for mange er ensom.

Valgfaget har fått tillatelse fra kommunen til å arrangere livsgledetreffet med inntil 25 gjester, god avstand mellom gjestene og andre strenge smittevernregler.

Vi må høre litt fra elevene som har ansvar for treffet.

- Vi synes at dette er spennende, og at det er gøy å underholde eldre folk. Vi skal blant annet ha bingo og allsang, sier Katharina, Ingeborg og Nora, tre av elevene som står bak arrangementet.

Alle satser på en vellykket arrangement og at de eldre vil gå hjem å tenke at dette var veldig artig.

Bildet er fra et tidligere livsgledetreff for eldre på Åsheim ungdomsskole, og avstanden mellom gjestene og arrangørene vil selvfølgelig være større under årets sammenkomst.

© Copyright 2018 SIKT på Åsheim
Levert av Rena Media DA