Nyheter

Her er årets SIKT-redaksjon

Ni splitter nye journalister byr på underholdning og oversikt.

Tre tunge sommermåneder (?) er gått siden SIKTs til nå siste sak ble publisert. Nå er Åsheim ungdomsskoles nettavis, som ble etablert i desember 2018, endelig tilbake.

Dette skoleåret består redaksjonen av ni journalister fra de tre trinnene på skolen. Emilie og Nour fra 10B blir stabens eldste medlemmer, mens Haydar, Leah Nikoline og Christopher representerer 9. trinn. Kollegiets yngste fraksjon består av venninnegjengen Leah, Ingeborg, Nora og Frida, som bare har gått på ungdomsskolen i et par uker. Felles for alle redaksjonsmedlemmene er at de er helt nyansatte i SIKT på Åsheim og rykende ferske i avisbransjen.

I år som i fjor har SIKT på Åsheim et tydelig formål og en romslig målgruppe; vi skal underholde og informere elever, foreldre og ansatte på Åsheim om alt det morsomme, spennende og lærerike som skjer på og rundt ungdomsskolen.

Har du tips? Du kan dele dem med oss på et utall forskjellige måter. Send oss en melding på Facebook, Instagram eller Snapchat, bruk kontaktskjemaet på denne siden, eller huk tak i en av journalistene eller redaktør Mikkel i et friminutt. Send oss en liten pergamentrull per brevdue, hvis du føler for det. Vi blir uansett glade for alle ideer vi får fra leserne våre.

Selv om det er en del å sette seg inn i for redaksjonens ni nykommere, publiserer vi straks vår første ordentlige sak på nettavisa. For at du skal få med deg den og alle de kommende oppdateringene raskest mulig, bør du like, følge og adde oss på Facebook, Instagram og Snapchat. Vi heter det samme overalt: SIKT på Åsheim.

Og vi gleder oss til å gi deg underholdning og oversikt.

 

© Copyright 2018 SIKT på Åsheim
Levert av Rena Media DA