
OPERASJON MATDAG
I 2022 er Trondheim og Trøndelag utpekt til Europeisk matregion, og 10. trinn fikk besøk fra Geitmyra matkultursenter sist mandag.
Operasjon matdag
Mat, smak, matproduksjon og bærekraft var tema da 10. trinn fikk besøk fra Geitmyra matkultursenter sist mandag.
I 2022 er Trondheim og Trøndelag utpekt til Europeisk matregion. Reinsdyr fra Røros, sjøkreps fra Hitra, ferske grønnsaker året rundt og mange andre råvarer i verdensklasse har bidratt til at vi er den første regionen i Norge som får denne utmerkelsen.
Matfatet vi har rundt oss gir mange muligheter for å jobbe med mat uten å bli kokk, og vi som bor i Trøndelag har et stort mangfold å velge i. Siri og Sigrid viste fram eksempler på hva man kan jobbe med og fortalte om hva de driver med på Geitmyra.
Her kan du lese mer: Operasjon matdag





