Nyheter

Inviterer til salgsmesse før Mamma Mia!-showet

Torsdag 7. april selger Annalea og de andre arbeidslivsfagelevene strikkede pannebånd og andre hjemmelagde produkter.

TEKST OG FOTO: Eline, Emma, Kristine, Trine og Cornelia

Vi i Sikt på Åsheim har snakket med Annalea fra arbeidslivsfag på 10. trinn, og dette er budskapet hun vil fortelle ungdommene på skolen og foreldrene.

– 7. april klokken 14.00 til 15.30 skal arbeidslivsfag på 10. trinn ha en salgsmesse med ulike produkter. Da skal vi selge forskjellige produkter ved inngangen til ungdomsskolen, sier Annalea.

Alle produktene er laget for hånd i timene i arbeidslivsfag. De skal selge blant annet strikkede pannebånd, fuglekasser, nøkkelringer i tre og påskepynt. De selger også deilig bakst og varm drikke som vafler og kaffe. 

Samme dag vil det også holdes en Mamma Mia!-forestilling for foreldre, som elevene i valgfaget produksjon for scene står for. Dette skjer klokken 17.00, så derfor kan det hende at salgsmessen holdes åpent litt lengre.

Produktene de selger, kan man betale med Vipps og kontant. Prisene er usikre, men det kommer ikke til å bli så dyrt.

Til slutt, hvorfor gjør de det de gjør? 

– Vi bruker tingene som egentlig skulle kastes, men lager ting ut av det, sånn at man ikke sløser med materialer. De gjør det også for gøy og for læring. Man får også lære om hvordan arbeidslivet kan være, som for eksempel økonomi og planlegging, sier hun.

© Copyright 2018 SIKT på Åsheim
Levert av Rena Media DA