Nyheter

Temauke helt til fredag

Her ser du hva du skal ta på deg hver dag.

TEKST: Lea, Kristine og Isabella FOTO: Mikkel

Denne uka er det temauke på Åsheim ungdomsskole. På mandag hadde vi rosa dag for å støtte kampen mot brystkreft, og på tirsdag hadde vi pridedag. Da farget kreative elever skolen i alle regnbuens farger (se bildet). På onsdag var det bad taste day, og mange tok på seg plagg som ikke passet sammen.

På torsdag er det gender swap-dag. Det betyr at du skal kle deg ut som kjønnet du ikke føler deg som.

På fredag er det gangster-day, og da må du kle deg ut som en gangster.

Det er elevrådet som har tatt initiativ til temaukene. Det er også de som sørger for underholdning i allrommet i lunsjpausa disse to ukene.

Også i uke 44 blir det temauke, i forbindelse med torsdagens halloweenfest. Her får du oversikt over hvilke klær du skal ta på de forskjellige dagene:

  • Mandag: Man skal kle seg ut som en ting eller et dyr på forbokstaven sin. Hvis du heter Lars eller Line, kan du for eksempel kle deg ut som en løve eller Langemann.
  • Tirsdag: Pysjamasparty, så du skal ta på deg det mest komfortable du har.
  • Onsdag: Blå dag for å sette fokus på prostatakreft, som er en vanlig kreftform for menn.
  • Torsdag: Trafikklysdag, der du sier om du er singel eller ikke. Rødt antrekk betyr at du er opptatt, mens grønt betyr singel. Hvis “it’s complicated”, bør du ta på noe gult.
  • Fredag: På fredag, dagen etter halloweenfesten, rulles den røde løperen ut på Åsheim. Da skal du ta på deg det du ville hatt på deg på en rød løper.

Vi håper at du blir med.

© Copyright 2018 SIKT på Åsheim
Levert av Rena Media DA